Waar bij ons de sporter en de sport centraal staat!

Deze revalidatie staat de sporter centraal. Ben jij geblesseerd geraakt tijdens het sporten en wil je deze zo snel mogelijk weer hervatten dan kun je terecht voor onze sport revalidatie. 

Of het nu acute klachten zijn of juist al langer sluimerende klachten, beide dienen op een juiste manier onderzocht en beoordeeld te worden. De revalidatie wordt zo ingevuld dat er ook sport specifiek getraind gaat worden om het ‘return to play’ aspect bovenaan te laten staan. Tevens zal de vooruitgang zal tijdens je behandelingen bijgehouden worden middels test- en meetapparatuur.

Behandelingen zullen daarom ook gericht zijn op: 

  • Stabiliteit 
  • Snelheid 
  • Explosiviteit 
  • Coördinatie 
  • Kracht 
  • Lenigheid 
  • Uithoudingsvermogen 

Als fysiotherapeute heb ik jaren meegedraaid in het eredivisie handbal, ben ik atletiek trainster geweest, zelf mijn hele leven paardgereden en momenteel fanatiek hardloopster en tennister. 

Tevens begeleid ik de selectie van SV Heytse al jaren in het voorbereidinsseizoen om zo de kans op blessures gedurende het seizoen te verminderen. Kortom op bijna elk sportgebied heb ik wel een raakvlak, zo niet? Dan verdiep ik me volledig erin op zo de revalidatie aan te laten sluiten op datgene wat nodig is om weer fit terug te komen! 

× Stel hier je vraag!
Scroll to top