Sanne Caelers

Sanne Caelers Fysio Heythuysen

Sanne Caelers

T

rotse eigenaresse van het Fysio Atelier in Heythuysen. Als medisch specialist ben ik algemeen fysiotherapeute, maar zie ik veel sportblessures en orthopedische revalidaties. Tevens ben ik gespecialiseerd in (hard)loop gerelateerde klachten. Vanuit mijn visie ga ik opzoek naar de oorzaak van de klacht in plaats van alleen het gedeelte ‘pijnbestrijding’ toe te passen. Zo benader ik ook alle klachten waarbij ik altijd het gehele keten onderzoek maar daarbij ook kijk naar de compensatie strategieën binnen het lichaam, de slijtage van de schoen en de stand van de voeten. Middels gangbeeld-analyse en de daarbij passende slowmotion technieken wordt uw gangpatroon gericht geanalyseerd. Meer informatie hierover? Klik hier. (link naar blog gangbeeldanalyse).

Mag ik uw klachten verder onderzoeken tot op de oorzaak? Plan dan een afspraak in via de button.

Waarom Sanne?

8jaar geleden ben ik mijn carrière als fysiotherapeute gestart na mijn opleiding op HsZuyd in Heerlen. Na mijn afstudeeronderzoek op de afdeling traumatologie en amputatie van Adelante startte opnieuw mijn passie voor enkel/knie/heup problematiek met aandacht voor compensatie strategieën. Dit klinkt misschien als een ver van je bed show, maar het betekend simpel weg dat ik analyseer vanuit het looppatroon en daarbij onderzoek waar de klacht ontstaat, welke compensatie erbij komt kijken en hoe we dit op kunnen lossen zodat de klacht niet snel weer terug komt. Mijn passie lag bij sport blessures en over-use, daarbij maakte het echt niet uit welke blessure!

Nu is de missie vooral om binnen mijn Fysio Atelier een huiselijke warme sfeer neer te zetten waardoor iedereen zich thuis voelt. Een mooie praktijk met een warm welkom. Ook voor de therapeuten plannen we cursussen, webinars en scholingen in om de kennis zo optimaal mogelijk te houden en te vergroten!

Je bent maar zo sterk — als je zwakste schakel!

Behandelingen met oog voor detail en preventie voor herhaling

× Stel hier je vraag!
Scroll to top