In samenwerking met Anytime fitness maken geven we een inzicht aan de fitheid van het personeel. Dit klinkt erg zwart wit maar dit hoeft het niet te zijn. Niet fitte medewerkers, overbelastingsblessures, foute houding, ergonomisch niet correcte uitvoering of stress gerelateerde klachten kunnen op de werkvloer voor veel chaos zorgen. Om jaarlijks een Health check uit te laten voeren onder het personeel wordt het personeelslid inzichtelijk gemaakt middels diverse lichamelijke testen hoe de fitheid gesteld is, wat ze zouden kunnen doen om fitter te worden maar ook fysiotherapeutisch wordt een advies uitgebracht om zo klachten voor te zijn en erger te kunnen voorkomen. Elke medewerker krijgt na het testen een officieel meet rapport in PDF met alle waarden, adviezen en mogelijkheden. Een waardevolle test waar ook de werkgever en medewerker mee gebaat zijn. Zowel voor grote als kleine bedrijven is dit inzetbaar. Win win in deze situatie. Informeer naar de mogelijkheden of een vrijblijvend gesprek.

× Stel hier je vraag!
Scroll to top